.
gulerødder, løg, porrepersillerod, Hokaido,
evt pastinak, kartofler, rosenkål eller hvad du har lyst til !
salt, 1/4 chili, lille drys karry
skærres alle i småstykker og sorteres i olivenlolie (dvs ristes i gryde under omrøring UDEN at stege og blive brunt)
tilsættes lidt vand - ca 1 dl
koger ca 10 -15 min
tilsættes revet hvidløg, friske og tørrede krydderurter: evt basilikum, timian, rosmarin mm
evt 1 spsk tamari, 1 spsk balsamiko, 1 tsk dionsennep, og måske Tofu
trækker til sidst 10 minutter m slukket kogeplade.
serveres med evt humus og salat og brød eller kogte quinua eller ris
Suppe kan laves efter samme opskrift, men så tilsætter man vand, så det dækker grøntsagerne.
English: translated with http://tradukka.com/
carrot, onion, leek, parsley, Hokaido, perhaps parsnips, potatoes, sprouts or whatever you want!
Salt, 1 / 4 chilli, small sprinkle curry cut into small pieces and sorted in olivenlolie (ie pot roast in the WITHOUT stirring to cook and become brown), add a little water - about 1 dl, boil about 10 -15 minutes, add grated garlic, fresh and dried herbs: any basil, thyme, rosemary, etc. possibly 1 tablespoon tamari, 1 tbsp balsamiko, 1 teaspoon mustard dione, Tofu and may prefer to end 10 minutes feet off cooktop. served with any humus and salad and bread or cooked quinua or rice
soup can be made using the same recipe, but then add water to cover vegetables.
.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar