Jordbær kan fint blandes med med rabarber
solbær og hindbær er fantastisk hver for sig.
.
500 g jordbær
120 g sukker
500 g jordbær
120 g sukker
1/2 dl vand (50g)
1 tsk agar agar eller 2 blade husblas
1 tsk agar agar eller 2 blade husblas
til rabarber og stikkelsbær: 1/2 stang vanilie eller 1/2 tsk rent vaniliepulver
læg jordbær på bageplade eller fad og bag dem i ovnen ved 150 grader i ca 15 minutter eller til de er møre. (bær behøver ikke skæres istykker)
læg jordbær på bageplade eller fad og bag dem i ovnen ved 150 grader i ca 15 minutter eller til de er møre. (bær behøver ikke skæres istykker)
Læg husblas i blød i koldt vand eller bland geleringsmiddel i
det kolde vand
Kog vand og sukker til en sukkerlage (med evt geleringsmiddel)
Kom de bagte bær, sukkerlage, udblødt husblas i en blender og blend, til det bliver til en lind masse.
Kog vand og sukker til en sukkerlage (med evt geleringsmiddel)
Kom de bagte bær, sukkerlage, udblødt husblas i en blender og blend, til det bliver til en lind masse.
fra den officiel opskrift: Lad massen køle af og kør den herefter i ismaskinen
Tag isen ud af fryseren ca 10 minutter før spisning
Smager skønt sammen med fløde-is - eller kan spises helt optøet med makroner og flødeskum som kage eller dessert ! ;-)
Det er meget let selv at bage makroner !
Ingen kommentarer:
Send en kommentar